Of het nu gaat om een kettingzaag of maaimachine,       het is allemaal leverbaar.

Grasmaaiers van John Deere, de run serie of de select serie vraag bij ons naar de mogelijkheden en prijzen.

grasmaaier gazonmaaier maaimachine kopen
John Deere Grasmaaier r47v

Bouw uw machine eenvoudig van opvang- tot mulchfunctie om met de optionele mulchkit. Bij het mulchen wordt het gras fijngesneden en verwerkt zonder het te hoeven opvangen. Het gemaaide gras wordt dan diverse keren gesneden voordat het op het gazon wordt teruggeblazen.

 

Het veranderen van de maaihoogte kost dankzij de centrale maaihoogte-instelling vrijwel geen moeite. De gewenste hoogte wordt geselecteerd met één hendel en vervolgens automatisch ingesteld.

 

De stuurboom is instelbaar op verschillende posities, aangepast aan de gebruiker om comfortabel te werken. De stuurboom is tevens inklapbaar, wat handig is bij opslag of transport van de machine.

 

Duurzame wielen met kogellagers staan garant voor een soepele werking van de grasmaaier. De wielen zijn bovendien volledig afgesloten, zodat er zich geen maaisel in kan ophopen.

 

Een grasmaaier die goed in balans is - met gietaluminium maaidek, eenvoudige bediening en grasopvang met Turbostar - zorgt keer op keer voor een perfect maairesultaat.

 

 

Met het READYSTART®-motorsysteem start u eenvoudig met het startkoord. Niet pompen, niet choken, geen problemen!

 

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en heeft een unieke vulindicator

 

Een aandrijfsysteem met vaste of variabele snelheid houdt in dat de grasmaaier gemakkelijk te bedienen is en niet hoeft te worden geduwd.